GRATIS levering bij een bestelling webshop "het zoete magazijntje' vanaf 75€

Disclaimer

Het Zoete Magazijntje


De volledige inhoud van deze website is in het bezit van of onder controle van BVBA Broux & Co, en wordt beschermd door de universele auteursrechten. U mag de inhoud enkel downloaden voor persoonlijk gebruik en niet-commerciĆ«le doeleinden, maar het is verboden de inhoud te wijzigen of te verveelvoudigen. De inhoud mag anders hoe dan ook niet worden gekopieerd of gebruikt.

BVBA Broux & Co zal zich inspannen om de informatie op deze website bijgewerkt en nauwkeurig te houden.BVBA Broux & Co kan in geen enkel geval aansprakelijk zijn voor schade of problemen aan uw systeem die het resultaat zijn van uw toegang tot, of uw onvermogen tot toegang tot, deze website.

Deze website geeft ook links of referenties naar andere sites, maar BVBA Broux & Co is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die andere sites en is niet aansprakelijk voor enige schade die uit deze inhoud resulteert. Elke link naar andere sites is louter geplaatst voor het comfort van de gebruikers van deze website.

De handelsmerken, dienstenmerken, handelsnamen, omkleding en producten op deze website zijn internationaal beschermd. Ze mogen niet worden gebruikt zonder voorafgaande schriftelijke toelating van BVBA Broux & Co haar partners of de rechtmatige eigenaars van deze rechten, behalve om de producten of diensten te identificeren.

BVBA Broux & Cois vrij om de inhoud van alle berichten die u naar deze site of per email naar ons verstuurt, met inbegrip van ideeĆ«n, concepten of suggesties, te gebruiken voor om het even welk doel ter verrijking vanBVBA Broux & Co. Dergelijke voorstellen kunnen bestaan in het ontwikkelen, vervaardigen en/of verkopen van goederen of diensten.

Deze website wordt verschaft als een dienst aan de bezoekers ervan.BVBA Broux & Co behoudt zich het recht voor om, te allen tijde en voor om het even welke reden, de inhoud van deze site te verwijderen, te wijzigen of aan te vullen zonder kennisgeving aan om het even wie.

Deze website is geschikt voor Internet Explorer 6.0 of hogere versies, Firefox en elke browser die de Adobe Flashplayer 9.0 ondersteunt en voor schermresoluties vanaf 1024 x 768 of hoger. Om volledig van deze website te genieten is het belangrijk Adobe Flashplayer 9.0 of hoger te installeren op uw systeem.

Het BVBA Broux & Co logo en de lay-out en vormgeving van deze website en de dowloadbare items zijn eigendom van BVBA Broux & Co  en mogen niet worden gebruikt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van BVBA Broux & Co. Alle logo's van partners zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars en mogen niet zonder hun toestemming gebruikt worden.

Het zoete magazijntje openingsuren

winkel: di tem vr: 10.00 - 12.00

Het Ijs magazijn openingsuren

zaterdag 10.00 - 16.00 ----- zondag 09.00 - 12.00

Nieuwsbrief

Ongeldige invoer